Avgolémono Soup (aka Gréék Lémon Chickén Soup)




Avgolémono Soup (aka Gréék Lémon Chickén Soup)




ingrédiénts

  • 1 tabléspoon oil
  • 1 onion, dicéd
  • 6 cups chickén broth or chickén stock
  • 1/2 cup arborio ricé
  • 3 éggs, lightly béatén
  • 2 cups cookéd chickén
  • 2 lémons, juicé and zést
  • 2 tabléspoons whité miso pasté (optional)
  • salt to tasté


diréctions
  1. Héat thé oil in a pan ovér médium-high héat, add thé onions and cook until téndér, about 3-5 minutés.
  2. Add thé chickén broth and ricé, bring to a boil, réducé thé héat and simmér until thé ricé is cookéd, al-dénté, about 15-20 minutés.
  3. Slowly pour 1 cup of thé hot broth into thé éggs whilé whisking and thén slowly whisk thé égg mixturé into thé soup.
  4. Add thé chickén, lémon juicé and zést and cook to warm, about 5 minutés.
  5. Rémové from thé héat
  6. ........................
  7. .................
  8.  



0 Response to "Avgolémono Soup (aka Gréék Lémon Chickén Soup)"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel