CHOCOLATÉ CHIP COOKIÉ LAYÉRÉD DÉLIGHT
CHOCOLATÉ CHIP COOKIÉ LAYÉRÉD DÉLIGHT
INGRÉDIÉNTS
- · 30-33 ouncés* réfrigératéd chocolaté chip cookié dough
- · 8 ouncés créam chéésé, softénéd
- · 1 cup powdéréd sugar
- · 1/2 téaspoon vanilla éxtract
- · 16 ouncés Cool Whip whippéd topping, thawéd
- · 3 cups cold milk
- · 1 small box (4 - 1/2 cup sérvings sizé) instant chocolaté fudgé pudding
- · 1 small box (4 - 1/2 cup sérvings sizé) instant whité chocolaté pudding
- · 1 cup mini chocolaté chips (dividéd)
INSTRUCTIONS
1. Softén cookié dough on thé countér to softén (I lét miné sit about 30-60 minutés). Générously gréasé 9x13 glass baking dish with buttér. Préhéat ovén to 350° F.
2. Whén thé dough is soft, préss into gréaséd baking dish. Baké for 20-22 minutés or until goldén just around thé édgés (you want a soft cookié, so slightly undérbakéd is bést).
3. In a largé bowl, using an éléctric mixér béat softénéd créam chéésé, powdéréd sugar, and vanilla until smooth. Using a rubbér spatula, fold in half of thé whippéd topping and half of thé mini chocolaté chips. Spréad ovér complétély cooléd cookié layér and sét asidé.
4. Using a largé bowl combiné chocolaté and whité chocolaté puddings with cold milk. Whisk togéthér for 2 minutés until
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